• Yunus Emre Mahallesi 445.Sokak No:25 Yenimahalle/ANKARA
  • 0312 344 24 31

Aileye Ait Bilgiler

Öğrenciye Ait Bilgiler

Aslında eğitimin özü; beyinlere bilgi yığmak, miktarını artırmak, depolamak, beyinleri nefessiz bırakmak değil kendimizi anlamak, geliştirmek, tefekkür edebilmek, bilgimizi paylaşmayı öğrenmek, koşulsuz hakiki sevgiyi, evrensel hoşgörüyü ve toplumsal mutabakatı kazandırarak güçlü bir şahsiyet inşa edebilmektir.Bu yüzden

Çocuklarımızın mutluluğunu yarınlara bırakmamak adına; Buse Tabiat Okulu ile öğrencilerin ekosistemle uyum içerisinde tabiatla buluşacağı, yapıp-yaşayıp deneyim ve güven elde edeceği, el becerilerinin, kişisel, sosyal ve duygusal yönlerinin geliştirileceği, birlikte iş yapabilme yeteneğinin güçlendirileceği, değerlerimizin kazandırılacağı ortamlar oluşturulmuştur.

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN;

0312 344 24 31 / 0506 865 72 84

Şimdi Abone Ol

Okulumuzdan Haberler, Duyurular, Avantajlar ve Kampanyalar için e-bültemize kayıt olun son gelişmelerden ilk siz haberdar olun !