• Yunus Emre Mahallesi 445.Sokak No:25 Yenimahalle/ANKARA
  • 0312 344 24 31

Aileye Ait Bilgiler

Öğrenciye Ait Bilgiler

Tasvir-i her birimizin zihninde farklı ve gündelik yaşantımızdan bizi uzaklaştıracağına inandığımız bir dizi dinlenme öğesi , hayatı salmak adına birikmiş bir şekilde 'tatil' de değerlendirmek üzere önceliğini bekliyor.

O kadar çok önceliğe yer verme gayretindeyiz ki tatil sonunda iki kat yorgunluk yüklenmiş ve bütün ayarları bozulmuşlar olarak bıraktığımız yerden devam etmeye çalışıyoruz.

Kısa bir zaman aralığına bu kadar çok şeyi sığdırmaya çalışmakta çaresiziz belki .
Ve belki tatil sonunda tüm ayarlarımızın bozulmaması için rutinlerimizi terk etme de bu kadar istekli olmamalıyız.

Çünkü bize edindirilen pek çok yanlıştan biri de tatil algısıdır.
Bizler tatili özellikle de eğitimsel açıdan, çocuklarımız için bir sonraki sezona kadar sahip oldukları rutinlerin unutulası ya terki olarak algılıyoruz.

Karneleri alınca kitaplarını kapatıyor öğrenmelerine ket vuruyoruz ve eğitim sezonu tekrar başladığında sil baştan her şeye yeniden başlıyoruz.
oysa not için olmadan yapılacak her öğrenme özgürlüktür, devam eden uyku düzeni 1-0 önden başlamaktır, okunmuşluğu sınanmadan okunan her kitap farklı iklimlere bir seyahattir ve ölçmeye tabi tutulmayacak her döneme Savaş alanına doğru keyifle dörtnala at sürmektir...

Şimdi Abone Ol

Okulumuzdan Haberler, Duyurular, Avantajlar ve Kampanyalar için e-bültemize kayıt olun son gelişmelerden ilk siz haberdar olun !