• Yunus Emre Mahallesi 445.Sokak No:25 Yenimahalle/ANKARA
  • 0312 344 24 31

Aileye Ait Bilgiler

Öğrenciye Ait Bilgiler

Akademik başarısı olmasını istiyorum.Yenilikleri öğrenmesini de... Sınavlar da iyi bir derece yapmasını da istiyorum. Bir Spor veya sanat dalında gelişmesini de... Dilini öğrenmesini, sosyal anlamda gelişmesini, disiplin kazanmasını, kendi kendine çalışmasını, kendini ifade etmesini, gezerek öğrenmesini, etkinliklerle öğrenmesini, çok okuyan biri olmasını ve hatta nerede nasıl davranacak onu da öğrenmesini istiyorum. Tek seferde dinlediğimiz bu cevaplar bir hayli yapılması zor.

Ama unutmamalıyız ki;

Her çocuğun belli bir kapasitesi ve istidadı olduğunu yok saymadığımızda beklentilerimiz onların sınırlarını zorluyor.

Bir elma ağacı hem vişne hem de şeftali veremez. Sadece elma verebilir çünkü istidadı o yönde yaratılmıştır.

Şimdi Abone Ol

Okulumuzdan Haberler, Duyurular, Avantajlar ve Kampanyalar için e-bültemize kayıt olun son gelişmelerden ilk siz haberdar olun !